mlm, parfumuri, cosmetice si bijuterii, produse de igiena

Recieve news about this website directly to your mailbox
Iti doresti un job nou sau doar un venit suplimentar interesant?

Cu Cristian Lay castigi :

- din vanzari, ai reduceri la produse fata de pret catalog

- prin formarea unei retele proprii de colaboratori, comisioane avantajoase din vanzarile retelei

DISCOUNTURI COLABORATORI

Fiecare persoana care se inscrie si comanda la noi va avea dreptul la un discount din pretul de catalog de 15% pentru ceasuri si pixuri si de 25% in cazul bijuteriilor si al cosmeticelor.

Cand un colaborator a realizat comenzi ce depasesc suma de 3.000 Lei*, discountul sau va fi marit cu 5% si se va numi reprezentant.

(* Nu se refera la 3.000 RON pretul de catalog ci la 3.000 RON pretul de colaborator/ reprezentant, adica pretul de catalog fara discount.)

CASTIG DIN RETEA

In afara de castigul din discount, daca iti formezi propria ta echipa de colaboratori sau reprezentanti iti oferim comisioane de la 5% pana la 15% din vanzarile echipei tale.Vei avea parte de tot suportul nostru pentru a va crea propria d-voastra echipa.
Sefi de echipa

Echipa de minim 4 reprezentanti activi si incasari cumulate de 2.000 RON per campanie.
Comision: 9% din vanzarile nete ale echipei.

Coordonatori:

Echipa de minim 11 reprezentanti activi si incasari de mai mult de 6.000 RON per campananie
Comision: 15% din vanzarile nete de la proprii reprezentanti, plus 6% din vanzarile nete ale echipelor coordonate de tine, daca iti atingi obiectivele, plus 5% din vanzarile nete ale retelelor coordonatorilor sponsorizati de tine, daca iti atingi obiectivele.
Un reprezentant care devine sef de echipa continua sa fie reprezentant. Deci, continua sa obtina discount din vanzarea sa.
Comisioanele standard se calculeaza din incasarile per campanie facute de toti reprezentantii echipei, incluzand incasarile sefului de echipa. Pentru seful de echipa comisionul este 9% din vanzarile nete. Pentru coordonatori este 15% din vanzarile nete, din propria echipa.

Vanzarile nete. Din banii platiti de reprezentanti catre Cristian Lay, o parte este TVA care merge catre stat si o parte – vanzarile nete – merge catre firma. Comisioanele sunt calculate din banii care ajung efectiv la Cristian Lay.

PLATI si LIVRARE

Plata facturii se va face in contul bancar specificat pe factura, prin transfer bancar sau la sediul bancii. Factura cuprinde costul comenzii + 7,5 lei cheltuieli de transport (gratuit daca ai o comanda mai mare de 250 lei).

Intarzierea platii facturii va lasa loc penalizarilor in conformitate cu legea din Romania, incluzand o taxa de administrare a contului de catre agentiile de recuperari externe.

Produsele solicitate pleaca din Spania in fiecare zi de Vineri si ajung in Romania Luni, in continuare comenzile iti sunt trimise prin serviciul Prioripost al Postei Romane sau prin curierat rapid Atlassib la domiciliul tau.

Fiecare catalog va fi valabil o saptamana inainte si una dupa aparitia celuilalt, astfel incat il vei putea arata pentru o perioada mai mare de doua luni. De asemenea, la finalul unui catalog si inceputul celuilalt poti lucra cu amandoua. Tine legatura cu noi si te vom tine la curent cu toate noutatile din cataloage si produse CRISTIAN LAY.

LIMITA DE CREDIT SI DATA SCADENTA

Ca reprezentant nou exista o limita maxima de comanda de 500 lei. Aceasta limita functioneaza ca un credit, astfel ca se pot comanda produse cu acest plafon daca persoana este cu plata la zi. Termenul de plata este de 21 zile de la data emiterii facturi. Daca un reprezentant doreste o comanda mai mare poate face o plata in avans pentru diferenta dintre credit si suma comenzii ce doreste sa o realizeze. Nu exista o suma minima nici obligatia de a face comenzi in fiecare saptamana.

NU UITA: PLATA SE FACE IN TERMEN DE 21 ZILE DE LA DATA FACTURARII IN SPANIA !!!

Va place acest site?

Nu (0 | 0%)
Da (2 | 40%)

Agreati sistemele MLM?

Nu (1 | 17%)
Da (2 | 33%)
Ce este MLM? (3 | 50%)
 EnterClick 
publicitate online
TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Trafic si vizitatori!
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Pagina creata de Vali
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one