mlm, parfumuri, cosmetice si bijuterii, produse de igiena

Recieve news about this website directly to your mailbox
Parfumuri esente originale
Marile case de moda din lume care lanseaza pe piata parfumurile nu detin propriile fabrici, ci apeleaza la ajutorul unor fabrici mari si specializate, care pot produce la comanda, in diverse cantitati, aceste parfumuri, pentru clientii lor.

Aceste case de moda platesc producatoarilor sume mari pentru exclusivitatea asupra parfumurilor nou lansate, pe perioade cuprinse intre 2 si 5 ani. Dupa expirarea perioadei de exclusivitate, daca nu se mai lucreaza cu producatorul initial, detinatorii marcii inregistrate vand parfumurile mai departe, sub denumirea consacrata si inregistrata, iar producatorii pot vinde parfumurile respective si altor clienti, dar numai cu conditia sa nu foloseasca marca, denumirea consacrata. Ca atare, producatorii folosesc numai ambalaje standard, de fabrica, fara numele parfumului. In fond, aceasta face ca preturile sa fie foarte mici, caci marca reprezinta 65% din pret iar ambalajul reprezinta 16%. Daca analizam bine, clientul sau consumatorul este interesat in primul rand de continut, mai putin de ambalaj, si apoi si de pretul mic.

Legat de pretul parfumurilor, un amanunt foarte important este si faptul ca in magazine platim foarte multi bani pentru o sticluta de parfum, insa doar 10% din pret reprezinta costul real, de fabrica, al aromei. In rest, platim multi bani pentru marca, pentru designul sticlutei si al cutiei (pe care oricum le aruncam la gunoi cand se termina parfumul), pentru publicitate, adaosul comercial al magazinului etc. Eliminand aceste cheltuieli (promovarea nu este facuta prin reclama la tv, ci prin consultanti directi, marca nu este trecuta pe ambalaj) putem aduce pe piata parfumuri de calitate la preturi foarte mici.

Va place acest site?

Nu (0 | 0%)
Da (2 | 40%)

Agreati sistemele MLM?

Nu (1 | 17%)
Da (2 | 33%)
Ce este MLM? (3 | 50%)
 EnterClick 
publicitate online
TRAFIC TRIPUL - Directo Web

Trafic si vizitatori!
TOP-SITEURI - Cele mai vizitate siteuri astazi
Pagina creata de Vali
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one